Tandblegning med tandblegningspen

Der findes et væld af metoder og produkter, der kan anvendes i kampen mod gule og kedelige tænder. Der er ingen tvivl om, at du vil kunne styrke din selvtillid med et sæt hvide tænder, som du stolt kan vise rundt til omverdenen. Det er dog ikke alle, der har været så heldige, at de er født med naturligt hvide tænder, mens det heller ikke er alle, der er udstyret med tænder fra naturens side, der er resistente overfor misfarvninger.

Misfarvninger af tænder kan forekomme, hvis du drikker meget kaffe, the, sodavand eller ryger cigaretter. Dertil kommer der også naturlige misfarvninger på tænderne med alderen. Alt dette er med til at forårsage både gullige og brunlige nuancer på dine tænder, og det er – forståeligt nok – til gene for mange mennesker, der gerne ville kunne vise et flot og hvidt tandsæt frem til omverdenen.

Tandblegningspen – vejen til et hvidt smil

Der er særligt én behandling, der er populær her i Danmark, og det er tandblegningspennen, der kan fjerne dine misfarvninger i løbet af kort tid. Der er et blegemiddel i tandblegningspenne, der fjerner de forskellige misfarvninger og belægninger, der har dannet sig på dine tænder. Det giver dig et hvidt smil, som du stolt kan vise frem til omverdenen. Udover dette, så har det respektive blegemiddel også en blegende effekt på dine tænder, hvilket betyder, at de naturligt vil få en hvidere farve og udstråling.

Nemt, hurtigt og helt uden besvær

Det har aldrig været nemmere at blege dine tænder. En tandblegningspen kan give dig flotte, hvide tænder i løbet af få behandlinger. Du skal blot påføre et lag af blegemidlet med den unikke pensel, hvorefter du blot skal lade det sidde i mellem 15 og 20 minutter. For at afslutte behandlingen, så skal du blot skylle munden efter med almindeligt postevand. Det anbefales også, at du ikke sluger blegemidlet – ikke fordi det er giftigt, da der er tale om en lav koncentration. Med en tandblegningspen er du sikker på at opnå et tilfredsstillende resultat, som du både kan stille dig tilfreds med nu og fremadrettet, da det har længerevarende effekt.

 

Se alle fordelene!

  • Få behandlinger!
  • Fri fragt!
  • God vejledning til tandblegning medfølger!
  • 14 dages fortrydelsesret!

 

Er tandblegning skadeligt?

Kort sagt, så er tandblegning af dine tænder ikke skadeligt. Alle vores produkter er testet og overholder den danske lovgivning. Hvis du vil vide mere om vores produkter så send en email til kundeservice. Hvis du vil vide mere om hvorfor tandblegning IKKE er skadeligt, så læs med her.


Super gode produkter. Mine tænder ser meget hvidere ud efter 2 behandlinger!
Astrid, Jura
Dejligt med hurtig og gratis levering – rigtig god kundeservice.
Tina, Hjortekær